Consideracions d’ús de l’Aula Virtual del gòTIC


Per què fem opció per Jitsi Meet? Jitsi és un servei gratuït, multiplataforma, de codi obert i de lliure accés que també pots usar per a fer les teues videotrucades i videoconferències en grup.

Funcions bàsiques de Jitsi Meet

Sempre hi ha una primera vegada.
No passa res.

Abans de participar en una activitat en format d’aula virtual et proposem un seguit de recomanacions i indicacions.

1.
Recorda que si hi entres amb l’ordinador, només cal que facis clic a l’enllaç que t’hem proporcionat al missatge. Ni que sigui per una vegada, et recomanem que utilitzis el navegador Chromium o Google Chrome.

2.
Si hi accedeixes des d’un dispositiu mòbil
, et recomano que t’instal·lis l’app Jitsi Meet  per facilitar-te l’accés.

3.
Si ho necessites, estaré disponible i a lloc, una estona abans, per ajudar-te si vols fer algunes proves. Per raons òbvies, no podré atendre cap altre canal (telèfon, WhatsApp,..)

4.
Si us plau, arriba puntualment a la sessió. Si t’afegeixes quan l’activitat ha començat, procura no interrompre la dinàmica.

5.
Abans d’ingressar a la sala, posa el teu nom perquè les altres persones participants, puguin identificar-te fàcilment.

6.
Si l’aplicació ho sol·licita, autoritza els permisos d’accés al micròfon i la càmera per garantir el correcte funcionament de l’aplicació. Això permetrà que et veiem i puguis participar activament.

7.
Quan entris a la reunió, silencia el micròfon. Només cal connectar-lo quan vulguis parlar. De manera preferent, mentre el ponent o altres participants estiguin parlant, empra l’eina de xat o aixeca la mà. D’aquesta manera et donaré pas.

8.
Recorda que al final de la sessió, també tindràs l’oportunitat de fer preguntes o comentaris.

9.
Si utilitzes un dispositiu mòbil, desactiva el mode mosaic per veure en gran la persona que parla. Pots fer-ho des del menú que es troba a la part inferior dreta, seleccionant “Més opcions” i sortint del mode mosaic.

10.
Si experimentes problemes de connexió, surt de la sala i torna a entrar. En cas necessari, desactiva la càmera si notes que tens una connexió a internet limitada.

🖥️Consideracions prèvies

🎯 Objectius


divendres temàTICs
que estan per arribar…

Obrir xat
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!👋
En què puc ajudar-te?