Instant de la jornada

el gòTIC participa en les Trobades Territorials de la Xarxa Òmnia


Durant els mesos d’octubre i novembre s’han dut a terme les Trobades Territorials 2023 del programa de la Xarxa Òmnia, un espai de trobada, reflexió i intercanvi entre les persones dinamitzadores i la DGACC.

En aquesta edició hi ha hagut sis trobades presencials arreu del país i hi han participat un total de 54 persones dinamitzadores que han servit per aprofundir en la realitat del programa Òmnia.

La trobada amb les dinamitzadores de Lleida, Cervera i Tàrrega s’ha dut a terme al Casal Cívic i Comunitari Lleida.

Ha començat amb la rebuda de la dinamitzadora del Punt Òmnia Casal Cívic Lleida – AV Blocs Joan Carles, Andrea Aribau que ha presentat l’equipament i el context en el qual treballa.

Durant la primera part de la jornada s’ha fet la dinàmica participativa partint del Model Triaxial dels Valors de Simon Dolan. D’aquesta manera, s’ha reflexionat individualment i col·lectivament sobre allò que dona valor i sentit a l’acció com a dinamitzadores socials digitals. També els que representen el programa Òmnia.

La segona part s’ha centrat a presentar la nova eina d’avaluació del Programa Òmnia, dissenyada amb col·laboració de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Es tracta d’un qüestionari d’inclusió social i digital, encara en període de proves, ha d’ajudar a visibilitzar l’acció i l’impacte dels Punts Òmnia al territori.

Vols veure la galeria d’imatges de la trobada, aquí

Instant de la jornada
cc Xarxa Òmnia

és noTÍCia

  • Instant de la jornada

    el gòTIC participa en les Trobades Territorials de la Xarxa Òmnia

  • Moment de la presentació de la #gòTICtardor23

    En marxa la #gòTICtardor23, nous cursos impulsats des de la Regidoria d’Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes de Tàrrega.


propers esdeveniments

Obrir xat
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!👋
En què puc ajudar-te?